Film ‘Lady Macbeth’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 1 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Lady Macbeth’ van regisseur William Oldroyd vertoond. Deze Britse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal is gebaseerd op het boek Lady Macbeth van de auteur Nikolaj Leskov en speelt zich af in de negentiende eeuw op het Engelse platteland. Hoofdrollen zijn er voor Florence Pugh en Cosmo Jarvis. De voorstelling begint om 17.00 uur en duurt anderhalf uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Lady Macbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s