Feria Virgen del Rosario in Sayalonga

SAYALONGA – In het dorp Sayalonga, even achter de kustplaats Algarrobo gelegen, wordt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober het jaarlijkse dorpsfeest ter ere van de lokale beschermheilige Virgen del Rosario gevierd.

Dit ‘Feria en honor a la Virgen de la Rosaria’ kent zaterdagavond 7 oktober een eerste hoogtepunt met een processie onder begeleiding van de Banda Municipal de Sayalonga (geplande aanvang 20.00 uur). Op zondag 8 oktober is er vanaf 13.00 uur een uitgebreid feestprogramma met veel dans en muziek.

Sayalonga Feria del Virgin Rosario 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s