Eredivisievoetbal te zien in Nerja bij El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zevende speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde uitzending te volgen. Zaterdagavond 30 september (aanvang 19.45 uur) speelt koploper PSV in eigen stadion tegen de nummer voorlaatst Willem II. Een dag later neemt landskampioen Feyenoord het vanaf 12.30 uur in Alkmaar op tegen AZ. Ajax wacht om 14.30 uur een zware klus in het Friese Heerenveen.

Op zaterdag 30 september wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ tegen FC Sevilla getoond. Deze, altijd beladen, Andalusische derby wordt afgewerkt in het voetbalstadion van Sevilla en begint om 16.15 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s