Junta dreigt Nerja met boete van anderhalve ton

NERJA – De gemeente Nerja moet serieus haast maken met het opleveren van de nieuwe waterzuiveringsinstallatie. De Junta de Andalucía dreigt Nerja een sanctie van 150.000 euro op te leggen wanneer niet binnen afzienbare tijd aan de Europese richtlijnen wordt voldaan.

De nieuwe waterzuiveringsinstallatie houdt Nerja al jaren in de ban. Dit jaar leek er eindelijk schot te komen in de realisatie, totdat ‘financiële problemen’ bij de aannemer nieuwe stagnatie van de werkzaamheden veroorzaakten en het werk voor de zoveelste keer werd stil gelegd. Afgelopen jaren was het vooral politiek getouwtrek dat de komst van een degelijke en nieuwe waterzuiveringsinstallatie in de weg stond.

Volgens de Junta de Andalucía is de maat nu vol. Naast Nerja werden nog negen andere gemeenten aan de Costa del Sol gemaand om snel kwaliteitsverbeteringen aan te brengen, al zijn deze niet van dezelfde urgentie als in Nerja het geval is.

Nerja Waterzuivering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s