Film ‘The Circle’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 27 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Circle’ van regisseur James Ponsoldt  vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De zogeheten ‘techno-thriller’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Dave Eggers. Hoofdrollen zijn er voor Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega en Karen Gillan. De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt een kleine twee uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film The Circle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s