Festival del Mar in La Herradura

LA HERRADURA – De vijfde editie van het Festival del Mar wordt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober gehouden in de kustplaats La Herradura. Het Festival del Mar is een educatief evenement, waarbij het leven in de Middellandse Zee centraal staat. Daarbij staan tal van lezingen, workshops en activiteiten op het programma die allemaal zijn gelieerd aan het leven onder water.

Het evenement werd vijf jaar geleden in het leven geroepen door de stichting Los Amigos del Mar Costa Tropical, met als doel meer bekendheid te geven aan hetgeen er zich onder water afspeelt voor de kust van La Herradura en andere kustplaatsen aan de Costas Tropical en Del Sol.

Herradura Festival del Mar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s