Eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zesde speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde uitzending te volgen. Zaterdagavond 23 september neemt landskampioen Feyenoord het in Rotterdam op tegen NAC Breda (aanvang 20.45 uur). Een dag later speelt PSV een uitwedstrijd tegen FC Utrecht (aftrap 12.30 uur), Ajax treft in eigen stadion Vitesse (14.30 uur).

Op zaterdag 23 september wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ tegen Atheltic de Bilbao getoond. Dit duel wordt afgewerkt in het voetbalstadion Rosaleda van Málaga en begint om 18.30 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s