Frigiliana introduceert Ruta del Arte

FRIGILIANA – Het bergdorp Frigiliana (op amper vijf kilometer van Nerja gelegen) introduceert dit jaar de eerste editie van de Ruta del Arte Frigiliana. Deze kunstroute kan van vrijdag 6 tot en met zondag 8 oktober worden gelopen, routekaarten zijn verkrijgbaar bij het Oficina de Turismo van Frigiliana.

De tocht voer door de smalle en fraaie straatjes van het dorp langs 25 deelnemende locaties, waar werken van 31 kunstenaars zijn te zien. De Ruta del Arte is gedurende deze drie dagen geopend tussen 11.00-14.00 uur en tussen 16.00-20.00 uur.

Frigiliana Ruta del Arte 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s