MTB-kampioenschappen in Alhaurín

ALHAURÍN DE LA TORRE – De Spaanse kampioenschappen MTB worden zaterdag 16 september verreden op een parcours rond Alhaurín de la Torre. De titelstrijd is georganiseerd door de Federación Andaluza de Ciclismo.

Op het spel staan de Spaanse nationale titels in het onderdeel marathon voor diverse categorieën. De races voor senioren gaan over 70 kilometer, het parcours kent een totaal van 2800 hoogtemeters. Aan de wedstrijden wordt deelgenomen door zo’n achthonderd wielrenners, de eerste categorie start rond 09.00 uur in de ochtend; de wedstrijden duren tot circa 15.00 uur.

Alhaurin MTB marathon kamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s