Film ‘Land of Mine´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 17 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Land of Mine’ van regisseur Martin Zandvliet  vertoond. Deze Deens/Duitse productie uit 2016 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt 101 minuten, de hoofdrollen zijn voor Roland Møller en Mikkel Følsgaard. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon. De film vertelt het verhaal van duizenden Duitse krijgsgevangenen (veelal tieners nog) na de Tweede Wereldoorlog, die – met gevaar voor eigen leven – worden gedwongen de Deense stranden vrij te maken van de landmijnen die er zijn geplaatst.

Film Land of Mine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s