Schoonmaakactie palmbomen Almuñécar

ALMUNECAR – Ruim 10.000 palmbomen worden de komende weken door medewerkers van de gemeente Almuñécar onder handen genomen in een grote schoonmaak- en snoei actie. Het betreft niet alleen de boulevards en stranden van zowel Almuñécar als het bijbehorende La Herradura, maar ook palmbomen in de plaatsen zelf en langs de kustweg N-340.

“De actie is noodzakelijk omdat sommige exemplaren dermate zijn gegroeid dat hun hoogte een probleem vormt of omdat takken een gevaar vormen voor wandelaars en gemotoriseerd verkeer”, legt de verantwoordelijke wethouder uit. “Bovendien is milieubewust onderhoud jaarlijks noodzakelijk om de bomen in een goede conditie te houden.”

Almunecar Palmbomen snoeien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s