Processies vanaf Ermita Angustias

NERJA – Het broederschap Hermandad de Nuestra Señora de las Angustias y San Miguel Arcángel heeft voor zondag 24 september en dinsdag 10 oktober processies en speciale kerkdiensten georganiseerd. Deze staan in het teken van de twee lokale beschermheiligen (waar ook het jaarlijkse Feria de Nerja aan is opgedragen).

De processies worden gehouden vanaf de kerk Ermita de Nuestra Señora de las Angustias (aan de Plaza de la Ermita net naast het centrum van Nerja), waar ook de diensten en officiële plechtigheden plaatsvinden. Informatie over de exacte tijden en de route van de processie is nog niet vrijgegeven.

Foto: archief NerjaDigitaal.com

Ermita met pater

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s