Málaga CF blijft puntloos

MALAGA – Na drie speelrondes in de Spaanse Primera División (‘La Liga’) is de Andalusische voetbalclub Málaga CF nog altijd puntloos. Maandagavond werd in het eigen stadion La Rosaleda verloren van UD Las Palmas: 1-3.

De bezoekers namen op slag van rust de leiding dankzij een treffer van Jonathan Viera (ex Standard Luik). Drie minuten na de hervatting bracht de Argentijnse centrale verdediger Diego González (deze zomer overgekomen van Sevilla) op aangeven van Recio de thuisclub weer op gelijke hoogte. Een andere Argentijn, Jonathan Calleri, zette Las Palmas halverwege de tweede helft wederom op voorsprong. Terwijl Málaga tevergeefs op de gelijkmaker joeg, besliste invaller Loïc Rémy de wedstrijd. De Fransman liet twee minuten voor het laatste fluitsignaal de winnende treffer optekenen: 1-3.

Málaga bungelt nu onderaan de ranglijst, samen met het eveneens puntloze Alavés. De kans dat hierin snel verandering komt lijkt klein, gezien het programma van de Andalusische club: op zaterdag 16 september speelt Málaga uit tegen topclub Atlético Madrid, drie dagen later staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma tegen subtopper Valencia.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s