Kookworkshop ‘Raw Food’ op landgoed bij Trapiche

TRAPICHE – Op het landgoed Casa Montes Negros bij het plaatsje Trapiche (vlak bij het meer van Viñuela) staat op donderdag 14 september een kook-workshop geprogrammeerd. De deelnemers worden daarbij allerlei technieken bijgebracht om zelf ‘raw food’-gerechten  te maken met gebruikmaking van veelal lokale en organisch verbouwde ingrediënten.

De workshop staat onder leiding van gast-chef David Paris. De begintijd is 10.30 uur, de workshop duurt tot circa 15.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 35 euro per persoon (inclusief alle ingrediënten en een lunch).
Voor meer informatie kunnen belangstelleden contact opnemen via het telefoonnummer 655 987 105 of via email: casamontesneros@gmail.com. Ook de website www.casamontesnegros.com geeft informatie over de workshop en de ligging van het landgoed.

Trapich Montes Negro Raw Food 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s