Wielertocht Subida a los Castillejos

NERJA – De wielervereniging Club Ciclista Narixa houdt, in samenwerking met de gemeente Nerja, op zondag 10 september de wielertocht ‘Tercera Subida a los Castillejos’. De tocht staat open voor deelnemers op zowel racefietsen als MTB-fietsen en start om 10.00 uur in de ochtend op het Plaza de España (waar tevens de finish is) van Nerja.

Inschrijven kan via de website van de overkoepelende Federación Andaluza de Ciclismo, óf op de dag van de wedstrijd zelf. Deelnamekosten bedragen 20 euro voor niet-licentiehouders (licentiehouders betalen 15 euro).

Nerja Subida Castello

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s