Música en Otros Espacios

NERJA – Na twee succesvolle eerdere uitgaven in de afgelopen jaren krijgt het culturele evenement ‘Nerja Ciudad Abierta, Música en Otros Espacios’ dit jaar een vervolg. Daarbij zijn live-optredens bij te wonen op ongebruikelijke plaatsen in de stad, waarbij het muzikale aanbod varieert van jazz-, blues-, soul- tot klassieke muziek.

Op dinsdag 5 september, aanvang 21.30 uur, is het de beurt aan het Cuarteto Con Fuoco in het het Hotel Paraíso del Mar aan de Calle Prolongación de Hernando Carabeo 22. De toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon.

Nerja Musica Otros Espacios 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s