Hoofdrol voor zangeres Nuria Fergó bij Día Mundial de Turismo op Balcón de Europa

NERJA – De tweede Día Mundial de Turismo wordt in Nerja gevierd op het Balcón de Europa. Een hoofdrol is daarbij weggelegd voor de uit Nerja afkomstige en in Spanje vermaarde zangeres/actrice Nuria Fergó. De dag wordt op woensdag 27 september vanaf 21.00 uur gevierd in de open lucht, waarbij het Balcón de Europa als podium fungeert.

Fergó treedt op met Felipe Garpe y sus Mariachis in de show ‘México Lindo Sinfónico’. Dit gebeurt met ondersteuning van de lokale Banda Municipal de Música de Nerja, onder leiding van dirigent José Pedro Almendro del Pino.

Nerja Dia Turismo Int 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s