Málaga CF versterkt zich met spits Diego Rólan

MALAGA – De Uruguayaanse spits Diego Rolán maakt dit voetbalseizoen af bij Málaga CF. Dit meldt zijn huidige werkgever Girondins Bordeaus op haar website. De Franse club verhuurt de 24-jarige Rolán voor het huidige seizoen aan de Andalusische club.

De Fransen lijken daarmee ruimte te creëren voor de Nederlander Luuk de Jong, waarover de club al enige tijd in onderhandeling is met PSV. Met die transfersom zou naar verluidt een bedrag van circa acht miljoen euro zijn gemoeid.

Bij Málaga zou Rolán dè oplossing moeten vormen voor het huidige gebrek aan scorend vermogen. Rolán scoorde bij Girondins 33 doelpunten in 121 wedstrijden. Tevens speelde hij 25 interlands voor Uruguay, waarin hij vier keer tot scoren kwam.

Malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s