Málaga CF verslikt zich in promovendus

GIRONA – Na twee competitiewedstrijden in de Spaanse hoogste voetbalafdeling ‘La Liga’ is het Andalusische Málaga CF nog steeds puntloos. Zaterdagavond slaagde de brigade van trainer Míchel er niet in om een veldoverwicht tegen het pas gepromoveerde FC Girona om te zetten in een positief resultaat: de Catelaanse club hield met een 1-0 overwinning de drie punten in eigen huis.

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam na een klein half uur spelen op naam van Pedro Alcalá. Voor Málaga was het de tweede nederlaag op rij: vorige week werd met dezelfde cijfers in het eigen stadion verloren van het Baskische SD Eibar.

De blauwwitte formatie heeft nu weken de tijd (volgende week liggen de nationale competities stil in verband met interlandvoetbal) om de zaken goed op een rij te krijgen. Op maandag 11 september (aftrap 21.00 uur) is Las Palmas de volgende tegenstander. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het stadion La Rosaleda van Málaga.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s