Aemet voorziet onweer en regen

NERJA – Het lijkt erop dat Nerja toch een staart meekrijgt van het deze gehele week al aangekondigde noodweer boven de provincie Málaga. De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) spreekt in de meest recente weersvoorspellingen voor Nerja en omstreken over onweersbuien op maandag 28 augustus, gevolgd door regenachtige dagen op dinsdag en woensdag. Daarna zou het weer opklaren volgens de deskundigen.

Op maandag kunnen de temperaturen daarbij zakken naar zo’n 27 graden Celsius terwijl er sprake is van een stevige wind. Ondanks de voorziene regen verwachten de meteorologen op woensdag een stijging van de temperatuur tot een gemiddelde dagtemperatuur van 34 graden Celsius.

nerja20161023_01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s