Muziek en dans op Plaza de los Cangrejos

NERJA – In het kader van de culturele evenementenserie ‘Verano en Cangrejos’ is er vrijdagavond 25 augustus een muziek- en dansvoorstelling op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja. Deze wordt verzorgd door de Peña La Guitarras en begint rond 22.00 uur.

‘Verano en Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die tot en met begin september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja. Alle optredens in de serie ‘Verano en Cangrejos’ beginnen om 22.00 uur.

Cangrejos Musica1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s