Stakingen op Spaanse luchthavens in najaar

MALAGA – Vakbonden hebben voor de komende maanden een reeks aan stakingen aangekondigd op Spaanse luchthavens tussen half september en het einde van het jaar. Met de acties willen de vakbonden een salarisstijging voor personeel in alle sectoren op vliegvelden afdwingen, nadat eerder door de overkoepelende Spaanse luchtvaartbond AENA verhogingen werden afgewezen.

Inmiddels zijn er 24-uurs stakingen aangekondigd in september (15, 17, 22, 24 en 29) en oktober (1, 6, 11, 15, 27, 30 en 31). Ook op 3 en 4 november en van 26 tot met 30 december kunnen er acties worden verwacht, waarbij reizigers rekening dienen te houden met mogelijke vertragingen.

TorenMalaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s