Concurso Infantil de Castillos y Figuras de Arena op strand Playa El Salón

NERJA – Kinderen van vier tot en met veertien jaar kunnen zich op vrijdag 18 augustus in Nerja uitleven op het strand van Playa El Salón tijdens een wedstrijd in het bouwen van zandkastelen en andere figuren van zand. Dit ‘I Concurso Infantil de Castillos y Figuras de Arena’ in een initiatief van de gemeente Nerja en begint om 17.00 uur.

Inschrijven bij de kiosken van de ‘Biblioplaya’s’ op de stranden van Torrecilla, Burriana en Salón. De wedstrijd staat open voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met veertien jaar, verdeeld in twee categorieën : 4-8 jaar en 9-14 jaar.
Bij het bouwen van de ‘kastelen’ is alleen het gebruik van handen en het normale strandspeelgoed (harkjes, emmers, strandschepjes) toegestaan; daarnaast mogen de creaties worden versierd met materiaal wat op het strand is gevonden.

Nerja Concurso Castillas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s