Vuurwerkshow langs kustlijn Almuñécar

ALMUNECAR – Een indrukwekkend vuurwerkspektakel is dinsdag 15 augustus te zien langs de kustlijn van Almuñécar, als daar het jaarlijkse stadsfeest (jaarlijks van 9 tot en 15 augustus) spectaculair wordt afgesloten.

Het, door muziek begeleide, spektakel trekt jaarlijks duizenden toeschouwers : www.youtube.com. Het betreft een zorgvuldige gesynchroniseerde show waarbij het vuurwerk vanaf drie verschillende plaatsen wordt aangestoken. Eén daarvan is het Castillo de San Miguel, zelf spectaculair verlicht tijdens en door het evenement.

Lokale ondernemers zijn de laatste jaren op het evenement ingesprongen door het organiseren van boottrips langs de kust, waarbij het vuurwerkspektakel vanaf het water kan worden bekeken. Ook de stranden van Almuñécar zijn dan druk bevolkt.

Almunecar Vuurwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s