Inschrijvingsavond Peña Malaguista de Nerja

NERJA – De Peña Malaguista de Nerja heeft dinsdag 15 augustus (vanaf 17.00 uur) de inschrijving voor nieuwe (en bestaande) leden voor het komende voetbalseizoen. Met tal van aanbiedingen, kortingen op busreizen vanuit Nerja naar de thuiswedstrijden van Málaga CF en meer. Plaats van handeling: Restaurante Jamaica, tegenover het hotel Riu Monica. Lidmaatschap voor een vol seizoen kost 60 euro per persoon.

De officieel geregistreerde fanclub van Málaga CF werd vorig jaar opgericht en heeft in Nerja de bar El Fuego aan de Calle Filipinas (net voor de boulevard van Playa Burriana) als thuisbasis. Daar worden alle wedstrijden van de Andalusische Primera División-club ook volledig uitgezonden.
Tijdens die uitzendingen genieten leden van de Peña een 20 procent korting op de prijs van hun consumpties (vanaf een half uur vóór aanvang tot een half uur na de wedstrijd). Hier kunnen belangstellenden zich ook na de inschrijvingsavond van dinsdagavond nog aanmelden voor een lidmaatschap.

Nerja Pena Malaguista

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s