UD Las Palmas klopt Málaga CF in finale

CADIZ – Voetbalclub Málaga CF is er zaterdagavond niet in geslaagd om voor de tweede keer op rij de strijd om de Trofeo Carranza te winnen. In de finale bleek UD Las Palmas met 2-0 een maatje te groot voor de Andalusische formatie.

De doelpunten kwamen op naam van Boateng (39e minuut, strafschop) en Bigas (65e minuut). Voor Málaga CF begint de nieuwe competitie in de Spaanse Primera División (‘La Liga’) op maandag 21 augustus (aftrap 22.00 uur) met een thuiswedstrijd tegen het Baskische Eibar.

Deze wedstrijd (die wordt gespeeld in het stadion La Rosaleda van Málaga) is in Nerja onder meer te bekijken bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor het strand van Burriana).

MalagaStaionWedstrijd2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s