2500 liter wijn bij Noche del Vino de Cómpeta

COMPETA – De organisatie van de jaarlijkse Noche del Vino de Cómpeta  verwacht dinsdagavond 15 augustus ruim 2.500 liter wijn te schenken tijdens dit traditionele dorpsfeest, waar naar verwachting zo’n 9.000 mensen op af komen. Het feest in het fraaie bergdorp, zo’n twintig kilometer landinwaarts vanaf Nerja gelegen, kent dit jaar de 42e editie.

Door de gehele plaats staan deze dag en avond talloze kraampjes met lokale producten en lekkernijen, bovendien is er een middeleeuwse markt en worden er demonstraties van oude ambachten gegeven. Daarnaast zijn er optredens van (flamenco)dans- en muziekgroepen, de officiële plechtigheden rond het wijnfeest beginnen rond 22.00 uur op het Plaza Almijara.

Competa Noche del Vino 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s