Tighadouini mag vertrekken bij Málaga CF

MALAGA – De Nederlandse Marokkaan Adnane Tighadouni mag vertrekken bij voetbalclub Málaga CF. De uit Ede afkomstige 24-jarige speler werd in 2015 door de Andalusische club aangetrokken, maar speelde sindsdien slechts tien wedstrijden in de hoofdmacht.

De aanvallende middenvelder werd vorig jaar verhuurd aan het Nederlandse Vitesse, een jaar eerder kwam hij op huurbasis uit voor het Turkse Kayserispor. Er zouden drie aanbiedingen zijn vanuit Nederland, maar het struikelblok in de onderhandelingen is tot nog toe het door Málaga verlangde (hoge) transferbedrag.

Malaga stadion 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s