Algarrobo viert stadsfeest

ALGARROBO – In de kustplaats Algarrobo, zo’n twintig kilometer onder Nerja gelegen in de richting van Málaga, wordt van donderdag 3 tot en met  zondag 6 augustus het jaarlijkse stadsfeest gevierd. Dit Feria de Algarrobo begint op donderdagavond 3 augustus rond middernacht als het Feria-terrein officieel wordt geopend.

Op vrijdag 4 augustus trekt de het muziekkorps Banda de CCTT de Nuestra Señora de las Angustias vanaf 10.30 uur in de ochtend door de straten van het stadje, in de vooravond treden er vooral jeugd-dansgroepen op en rond middernacht barst het feest weer los op het gemeentelijk feestterrein.

Zowel zaterdag en zondag is het ‘Feria de Dia’, waarbij de attracties al rond het middaguur openen en dj’s voor de muzikale klanken zorgen in de diverse feesttenten. In de avonduren treden dansgroepen op en zorgden meerdere bands voor de muziek.

Algarrobo Feria 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s