Acties Marechaussee: vrijdag mogelijk vertragingen op Nederlandse luchthavens

EINDHOVEN/ROTTERDAM – Reizigers die op vrijdag 4 augustus vanaf de Nederlandse luchthavens Eindhoven en Rotterdam naar Málaga vliegen, dienen rekening te houden met lange wachttijden bij de paspoortcontroles. Dit naar aanleiding van aangekondigde stiptheidsacties door de Koninklijke Marechaussee.

Deze zijn het gevolg van vastgelopen CAO-onderhandelingen, welke al maanden duren. Door de willekeurige reiziger te duperen met dergelijke acties hopen de vakbonden hun eisen opnieuw bespreekbaar te maken, nadat het eindbod van het ministerie inzake de CAO-onderhandelingen in april werd verworpen.

Eindhoven Airport

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s