Aardschok voelbaar in Nerja

NERJA – Een aardschok met het episch centrum in het dorpje Nigüelas (provincie Granada) was afgelopen nacht om 01.16 uur voelbaar in Nerja. De beving vond plaats op een diepte van twaalf kilometer en had de kracht van 3,9 op de schaal van Richter. Van enige schade of persoonlijke ongevallen is voor zover bekend geen sprake.

Wel zorgde de beving voor beroering op sociale media als Facebook en Twitter. Ook de alarmlijn 112 kreeg een aantal telefoontjes van verontruste mensen die de trillingen hadden opgemerkt. Om 06.23 uur vanochtend deed zich een kleinere aardschok voor (2,6 op de schaal van Richter) op een aanzienlijk grotere diepte: 44 kilometer onder het dorp Comares in de provincie Málaga.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s