Viering Franse nationale feestdag in Nerja

NERJA – De Franse nationale feestdag ‘Quatorze Juillet’ wordt dit jaar ook in Nerja gevierd. Dit gebeurt vrijdagavond 14 juli bij Los Huertos del Sevillano aan de Calle Los Huertos 33 in het centrum van de stad, vanaf 20.00 uur ’s avonds.

Jaarlijks wordt in Frankrijk op 14 juli de bestorming van de Bastille-gevangenis herdacht, waarmee in 1789 de Franse Revolutie begon. In Los Huertos Del Sevillano staat deze avond alles in het teken van die feestdag, inclusief Franse muziek en Franse gerechten.

Nerja Quatorze Juillet Sevillano

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s