Festival de Marionetes de Nerja krijgt vervolg

NERJA – Het vorig jaar geïntroduceerde ‘Festival de Marionetas de Nerja’ krijgt in augustus een vervolg met een tweede editie. Deze wordt gehouden van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 augustus. Het evenement speelt zich af op het Plaza Huerto de la Monja (te vinden in het zijstraatje naast het Centro Cultural de Nerja), de toegang is gratis.

Het door de gemeente Nerja – in samenwerking met de vereniging ANAC en Compañía Miguel Pino de Málaga – georganiseerde ‘festival’ is bestemd voor alle doelgroepen, waarbij vooral tijdens de laatste dag het accent ligt op de kinderen.

Op donderdag 10 augustus treedt vanaf 21.00 uur de Compañia Miguel Pino uit Málaga op, een dag later laten de leden van de Argentijnse Compañia El Retablo de la Ventana hun vaardigheden zien. De afsluiting is op zaterdag 12 augustus, met om 22.00 uur een voorstelling door de Compañia A la Sombrita uit Écija.

Nerja Marionetas algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s