Live muziek bij Barraca op Playa Cantarriján

LA HERRADURA – Op één van de fraaiste stranden aan de Costa del Sol, het Playa Cantarriján tussen Maro en La Herradura, is zaterdagavond 8 juli live-muziek juli te beluisteren. Dit kan bij Chiringuito La Barraca, waar de band Mama Africa Revolucion optreedt.

De formatie treedt daar op van zaterdagavond circa 22.00 tot ongeveer 01.00 uur in de volgende ochtend. Het strand van Cantarriján, overdag een (semi)nudistenstrand, is te vinden langs de kustweg N-340, direct vóór de laatste tunnel in de richting van La Herradura.

Cantarrijan Barraca Mama Africa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s