Bibliotheek wijzigt openingstijden

NERJA – De openingstijden van de gemeentelijke bibliotheek ‘Salvador Rueda’ van Nerja zijn met ingang van 1 juli gewijzigd. Het betreft de maanden juli en augustus, waarin lenen en inleveren van boeken alleen mogelijk is op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur.

Daarnaast is de bibliotheek op doordeweekse dagen geopend van 17.00-21.00 uur. Die tijdspanne is gereserveerd voor studiemogelijkheden, het lenen en inleveren van boeken is in de middag-/avonduren niet mogelijk. De bibliotheek van Nerja is te vinden aan de Plaza de la Ermita (in de hoek boven de kerk).

Nerja bibliotheek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s