Nieuwe expositie in Sala Municipal

NERJA – In de Sala de Expociones van Nerja is vanaf vrijdag 7 juli de expositie ‘Torsiones y Formas’ te bezichtigen. De kunstwerken (schilderijen en beeldhouwwerken) zijn vervaardigd door de Spaanse kunstenaar José Luis Martín García.

De Sala de Expociones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrándiz geheten), net boven het postkantoor. Openingstijden: dagelijks van 11.30 uur tot 14.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur. De expositie duurt tot en met zondag 23 juli.

Nerja Sala Municipal Garcia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s