Viering Verbena de San Cristóbal Nerja

NERJA – De wijk La barriada de Los Poetas in Nerja viert op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli het jaarlijkse feest ‘Verbena de San Cristóbal’. Op beide dagen zijn er diverse activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen rond de speeltuin in het noorden van de wijk, iets boven het marktterrein van Nerja.

De feestelijkheden beginnen vrijdagavond 7 juli rond 20.30 uur met diverse optredens van muziek- en dansgroepen. Rond 21.00 uur volgt de officiële openingsspeech aan de Calle Salvador Rueda. Een half uur later beginnen de verkiezingen tot de Koningin van het feest, rond 22.15 uur staan er opnieuw muzikale optreden gepland.

Op zaterdag 8 juli is er vanaf 12.00 uur een processie door de wijk, gevolgd door een animatieprogramma voor kinderen dat de gehele dag duurt. In de vroege avonduren (circa 19.00 uur) staan er diverse (flamenco)dansoptredens op de rol, tegen middernacht wordt het Verbena de San Cristóbal afgesloten met vuurwerk.

Nerja Verbena de San Cristobal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s