Frigiliana in Musical Summer Málaga

FRIGILIANA – De derde editie van de ‘Musical Summer Málaga’ doet dit jaar ook Frigiliana aan. Daarbij is het Casel del Apero op vrijdag 21 juli het podium voor jonge musici uit de provincie Málaga om hun kwaliteiten te tonen.

Musical Summer Málaga biedt jonge muzikanten uit de regio de kans om een twaalfdaagse en intensieve masterclass te volgen onder de leiding van internationaal ervaren leerkrachten. Tijdens die periode werken de deelnemers niet alleen aan hun eigen repertoire maar ontvangen ze ook coaching op het gebied van kamerconcerten en krijgen ze de gelegenheid zelf ervaring op toen met optredens voor een klein publiek.

Het concert in het Casa del Apero begint vrijdagavond 21 juli om 21.00 uur, het Musical Summer Málaga-evenment duurt van 16 tot 28 juli. Meer informatie is te vinden op de website www.musicalsummer.eu .

Frigiliana Musical Summer2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s