Noorse muziekkorpsen in Frigiliana

FRIGILIANA – Een aantal Noorse (jeugd)muziekkorpsen is vorige week neergestreken in Frigiliana om daar deel te nemen aan de derde editie van het Festival Tropical. De bands trekken daarbij door het centrum, twee van de (school)korpsen sluiten het festival af op vrijdag 30 juni met open lucht-concerten.

Deze beginnen om 12.00 uur beginnen en duren circa drie kwartier. De Floraskulen Brassband (bestaande uit 33 personen) en het Kampen Skolekorps (21 leden) treden op in het Parque de Andalucía, het Kvindesdal Skolekorps (32 personen) heeft het Plaza del Ingenio dan als podium.

Frigiliana Festival Tropical 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s