Jazzfestival El Portón del Jazz in Alhaurín

ALHAURIN DE LA TORRE – In de plaats Alhaurín de la Torre wordt in de maand juli het jaarlijkse jazzfestival ‘Portón del Jazz’ afgewerkt. Deze begint op vrijdagavond 7 juli met een optreden het Joey Alexander Trio (toegangsprijs 15 euro).

Het tweede optreden in de serie ‘Portón del Jazz’ vindt plaats op vrijdag 14 juli en komt voor rekening van Cecile McLorin (entreeprijs 20 euro). Weer een week later, op vrijdag 21 juli, is het de beurt aan Perico Sambeat, die nummers van Frank Zappa ten gehore brengt (toegang vijftien euro per persoon). Het festival wordt op vrijdag 28 juli afgesloten door het Kenny Garrett Quintet (entree 20 euro per persoon).

Alle optredens beginnen om 22.30 uur en vinden plaats op de Finca El Portón. Meer info over het festival, de programmering en het bestellen van entreebewijzen is te vinden op de website www.portondeljazz.es .

Alhaurin Porton del Jazz 2017 poster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s