Tenor José Bros in Grotten van Nerja

NERJA/MARO – De tenor José Bros verzorgt op zondag 25 juni het vierde optreden in het 58ste Festival Internacional de Música y Danza Cueva de Nerja, dat dit jaar bestaat uit vijf shows die tussen zaterdag 10 juni en zaterdag 1 juli op het programma staan. Het optreden van Bros vindt, evenals de drie voorgaande afleveringen in dit muziekevenement, plaats in de Grotten van Nerja bij het dorp Maro.

Bros brengt in de Grotten, die bekend staan om hun unieke akoestiek, zijn show ‘Arias y Dúos de Ópera y Zarzuela’. Deze begint om 22.00 uur, de entreeprijs is 40 euro per persoon. De afsluiting van het Festival Internacional de Música y Danza vindt op zaterdag 1 juli plaats met een flamenco-viool concert van Paco Montalvo op het Plaza de España in het centrum van Nerja met de show ‘Alma de violín flamenco’. Dit afsluitende concert is gratis toegankelijk en begint om 22.00 uur.

Nerja Musica y Danza Bros

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s