Collectieve zomer-expositie in Galería Krabbe

FRIGILIANA – Een collectieve zomer-expositie onder de naam ‘Exposición Colectiva de Verano’ is van 12 juli tot en met 2 september te zien in de Deense Galería Krabbe in het bergdorp Frigiliana, even boven Nerja gelegen.

Galería Krabbe is gevestigd aan de Calle Rosarico La Joaquín 12 in Frigiliana. Informatie over de exacte openingstijden is te vinden op de website www.galeriakrabbe.com. Aan de expositie wordt meegewerkt door de kunstenaars Fernando de la Rosa, Gert Mathiesen, Pamela Smillow, Yiaza García, Luise Hagen en Camilla West.

Frigiliana Krabbe Zomerexpo17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s