Film ‘The Founder’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 18 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Founder’ van regisseur John Lee Hancock vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De biografische film over het leven van Ray Kroc (die zich omhoog werkte van verkoper van milkshake-mixers tot eigenaar van de restaurantketen McDonald’s) duurt een kleine twee uur, de hoofdrollen zijn Michael Keaton, Nick Offerman en John Carroll Lynch. De voorstelling begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film The Founder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s