Vertraging renovatie Puente Viejo

NERJA – De renovatie van de oude brug Puente Viejo in Nerja gaat toch langer duren dan de maand die de gemeente vooraf had aangekondigd. Hoewel de gemeente zelf stelt dat ‘de werkzaamheden keurig op schema liggen en fase één tijdig is afgerond’, betekent dit niet dat de brug binnenkort weer open gaat en er een einde komt aan de huidige dagelijkse verkeerschaos.

Bij de aankondiging ‘vergat’ de gemeente namelijk te melden dat er wordt gewerkt in fases. In die eerste fase zijn de klinkers uit het wegdek verwijderd en zijn de scheuren en gaten in de brug gerepareerd. Dat heeft echter uithardingstijd nodig, voordat er begonnen kan worden met de geplande asfaltering van de brug.

Verkeerswethouder José Mariá Rives verwacht dat brug ‘eind juni weer voor het verkeer zal worden geopend, waarmee de overlast beperkt blijft en ruimschoots wordt voldaan aan het geplande tijdsbestek voor de renovatie’. Met de werkzaamheden is een bedrag van circa 90.000 euro gemoeid.

Foto © NerjaDigitaal.com

Nerja Puente Viejo 20170614

Een gedachte over “Vertraging renovatie Puente Viejo

  1. 90 duizend euro niet normaal voor dat beetje werk. En dan niet vergeten de tijd die zij nodig hebben . Uitharden ????? Met deze temperaturen tuurlijk!!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s