Film Devil’s Knot in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt dinsdag 13 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film Devil’s Knot van regisseur Atom Egoyan vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2013 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal zoals beschreven in het boek Devil’s Knot van auteur Mara Leveritt. Hoofdrollen worden gespeeld door onder meer Reese Witherspoon, Colin Firth,  Mireille Enos en Dane DeHaan. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt een kleine twee uur en entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film DevilsKnot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s