Keltische rockformatie op Feria de Frigiliana

FRIGILIANA – In Frigiliana, het fraaie bergdorp dat amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja is gelegen en dat al meerdere keren werd verkozen tot ‘fraaiste dorp van Spanje’, wordt deze dagen het jaarlijkse dorpsfeest gevierd.

Tijdens dit dorpsfeest (de vijftigste editie, ter ere van de lokale beschermheilige San Antonio de Padua) staan tussen vrijdag 9 en dinsdag 13 juni tal van activiteiten en optredens op de rol. Een van de hoogtepunten daarbij is een van optreden Celtas Cortos, een Keltische rockformatie die op zondag 11 juni (aanvang middernacht) een gratis toegankelijk concert verzorgt.

Frigiliana Feria Keltische Rock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s