Nederland-Luxemburg te zien bij El Fuego in Nerja

NERJA – Voor de dappere voetbalfans die het vertrouwen in het Nederlands elftal nog niet zijn verloren qua plaatsing voor het WK voetbal, is de volgende interland in de kwalificatiereeks vrijdagavond 9 juni (tegenstander Luxemburg) live te volgen in de internationale bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard van Playa Burriana).

Het duel wordt vanaf 20.45 uur afgewerkt in het Rotterdamse stadion De Kuip. Naast Nederland en Luxemburg maken ook Zweden, Frankrijk, Bulgarije en Wit-Rusland deel uit van Poule A. De winnaar van de poule plaatst zich rechtstreeks voor de WK-eindronde in Rusland, de acht beste nummers twee uit alle poules spelen in play-offs voor een plek bij de resterende vier  beschikbare kwalificatieplaatsen.

Na vijf gespeelde wedstrijden voert Frankrijk de ranglijst in Poule A aan met 13 punten, Zweden volgt met 10 punten, Bulgarije staat derde met 9 punten. Nederland verzamelde tot nu 7 punten, goed voor een vierde plaats. Alleen Wit-Rusland (2 punten) en Luxemburg (1 punt) deden het slechter.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s