Festival de Tango Málaga

MALAGA – In het Teatro Echegaray van Málaga wordt van donderdag 29 juni tot en met zaterdag 1 juli een (mini)Festival de Tango afgewerkt. Die begint op alle drie de dagen om 20.30 uur in de avonduren, het theater is te vinden aan de Calle Echegaray 6 in Málaga.

Op donderdag 29 juni staat er een optreden gepland van Claudia Moreno (zang), bijgestaan door de gitaristen Nicolás Moretta en Hernán Hock, (tango)dans door Los Guardiola. Een dag later is er de voorstelling ‘Anclao en París: Los Guardiola tango danza’, waarbij Osvaldo Jiménez werken van Carlos Gardel zingt en opnieuw Los Guardiola de tangodans tot leven brengt. Op de afsluitende zaterdag 1 juli treedt de groep La Milonga Flamenc’ op met de show ‘El tango por alegrías’.

Malaga Tango Festival 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s