Campus de Verano Nerja

NERJA – Met ingang van 26 juni is het jaarlijkse Campus de Verano, een initiatief van de lokale basketbalclub Club Baloncesto Nerja in samenwerking met de gemeente Nerja, weer actief in Nerja. Dit zomerkamp is gericht op kinderen tussen de 4 en 15 jaar en biedt de lokale jeugd tal van activiteiten gedurende de zomervakantie.

Naast basketbal kan de jeugd zich bekwamen in allerlei vormen van gymnastiek, badminton, voetbal, padel, zwemmen, atletiek en nog veel meer. Die activiteiten worden afgewerkt op diverse plekken in Nerja, van het strand van Burriana tot het Pabellón Cubierto (het overdekte zwembad en gemeentelijke sporthal achter de atletiekbaan bij de SuperSol aan de N340) en in de natuurgebieden rond Nerja.

De deelnameprijs bedraagt 80 euro per kind voor de maanden juli en augustus, voor de laatste week van juni (26-30 juni) is het 25 euro, de eerste week van september (1 tot 8 september) kost 30 euro per deelname.

Registreren en het verkrijgen van informatie is mogelijk via het emailadres nerjabaloncesto2@gmail.com of via het telefoonnummer 655 649 656. Het zomerkamp wordt dagelijks gehouden van 09.00 tot 14.00 uur.

Nerja Zomerkamp 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s