Film ‘Light Between Oceans’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 7 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Light Between Oceans’ van regisseur Derek Cianfrance vertoond. Deze Amerikaanse/Brits/Indische productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het romantische drama (gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur M.L. Stedman) duurt 132 minuten, de hoofdrollen zijn voor Michael Fassbender. Alicia Vikander en Rachel Weisz. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Light Between Oceans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s